Милан е поредният клуб, който ще се включи в битката за подписа на Пауло Дибала. Аржентинецът е без отбор, след като договорът му с Ювентус изтече и не бе подновен. Това го прави доста апетитна хапка на пазара и затова и интересът към него е огромен. Сега и италианският шампион смята да отправи оферта към голаджията, твърди "Калчомеркато".

"Росонерите" търсят типичен №10 за подсилване на атаката си за новия сезон. Сред набелязаните от клуба играчи са Марко Асенсио, Хаким Зиеш и Шарл Де Кетелар. Сега обаче клубът обмисля да се пробва и за Дибала, който може да бъде привлечен без трансферна сума.

28-годишният футболист доскоро водеше преговори с другия милански гранд Интер, но те не доведоха до позитивен резултат. "Нерадзурите" охладиха интереса си към него след като си осигуриха услугите на Ромелу Лукаку. Освен това се говори, че интерес към Дибала има и от Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.

От Милан се надяват да успеят да изпреварят конкурентите си за подписа на аржентинеца. Голям проблем при преговорите обаче може да се окаже фактът, че "росонерите" не могат да си позволят да предложат заплатата от 7 милиона евро на година, каквато Дибала взимаше досега в Ювентус.