Отборът на Нюкасъл ще проведе нови разговори в опит да убеди Брайтън да им продаде полузащитника Ив Бисума. Астън Вила все още проявява интерес към малиеца, но по-рано се писа, че бирмингамци са насочили усилията си към Родриго Бентанкур от Ювентус, което оставя вратата отворена за Нюкасъл, пише "Daily Mail".

Брайтън иска 50 милиона паунда за 25-годишния Бисума, чийто договор изтича след 18 месеца. Именно тази сума, плюс желана заплата от Бисума, накараха Вила да погледне към други алтернативните си опции, като освен като Бентанкур тимът на Стивън Джерард следи още Бубакар Камара от Олимпик Марсилия.

Парите обаче няма да бъдат проблем за Нюкасъл, след като отборът беше закупен от консорциум от Саудитска Арабия в края на миналата година.

Междувременно „свраките“ са готови да обсъдят и личните си условия с левия бек на Байер Леверкузен Мичел Бакер, тъй като се стремят да финализират сделката за 21-годишния нидерландски национал, който би излязъл около 16 милиона пануда.

На „Сейнт Джеймсис Парк“ продължават и преговорите със Севиля за защитника Диего Карлос. В същото време пък Тотнъм очакваха от Нюкасъл да пратят оферта и за полузащитника Деле Али. Тимът на Еди Хау очаква новини и от Манчестър Юнайтед за това колко искат за Джеси Лингард.