Отборът на Нюкасъл е готов да привлече вратаря на Брайтън Роберт Санчес, тъй като иска да го направи своя №1 под рамката. Скаутите на „свраките“ са наблюдавали внимателно испанеца и тимът на Еди Хау подготвя оферта от 20 милиона паунда през лятото, твърди „Sun“.

Брайтън обаче ще иска сериозни пари за вратаря си, който премина през младежките формации на „Амекс Стейдиъм“. Двата клуба обаче вече осъществиха сделка през януари, като Нюкасъл привлече защитника Дан Бърн.

„Джордитата“ също се интересува от крилото на Уотфорд Исмаила Сар. Сенегалецът изглежда със сигурност ще напусне „стършелите“ след края на сезона, дори и те да се спасят от изпадане от Висшата лига.

24-годишният Сар се присъедини към тима от „Викаридж Роу“ от френския Рен за рекордните за клуба 30 милиона паунда през 2019 година, така че Нюкасъл се очаква да трябва да плати повече от тази сума. Договорът на Сар изтича след две години, но „свраките“ се надяват, че предложение от около 35 милиона паунда, плюс различни бонуси, би трябвало да убедят Уотфорд да продаде звездата си. Той има пет гола във Висшата лига този сезон.