Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс коментира, че никой футболист от клуба няма да се раздели с отбора си, освен ако ръководството на „лисиците” не прецени, че трябва да се раздели с някой играч. Джеймс Мадисън е силно спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, докато бранителят Бен Чилуел също е свързван с трансфер отвъд „Кинг Пауър Стейдиъм”.

„Никой няма да напусне отбора, тъй като не искаме да се разделяме с конкретен играч. Мисля, че може да имаме някои наеми на младите ни футболисти, но играчи, за които се говори често, няма да си тръгват”, категоричен бе Брендън Роджърс.

„Знаем, че ако ще играем европейски футбол през новия сезон, че ще трябва да се подсилим през януари, което е много сложно занятие. Редно е да видим дали можем да подобрим този си състав, а ако не можем, то тогава е хубаво да изчакаме до лятото. Намираме се в добра позиция и не искаме да действаме бързо. Трябва да вземем играчи, единствено които могат да подобрят състоянието на отбора ни”, завърши по темата северноирландският мениджър.

Лестър Сити е втори във временното подреждане на Англия с 45 точки, 13 зад лидера Ливърпул, който е и с мач по-малко.