Неймар позира с фланелката на Пари Сен Жермен за новия сезон, което бе възприето от феновете на френския гранд като знак, че бразилецът остава в клуба и през новия сезон. Испанското издание AS обаче публикува материал, който нaкара всички да си имат „едно на ум“.

Ново 20: Неймар гордо носи новия екип на ПСЖ

От въпросната медия напомнят, че аналогичен сценарий се е разиграл и преди около година, когато нападателят все още бе част от състава на Барселона. В период на слухове и все повече коментари за бъдещето на футболиста, той застана и позира с екипа на „блаугранас“ за сезон 2017/18, заявявайки: „Когато облечеш новия екип на Барса изпитваш смесеица от гордост и оптимизъм за новата кампания“.

Емери с любопитна реакция при въпрос за бъдещето на Неймар

Тогава тази постъпка на национала на „селесао“ бе приета като послание от негова страна, че ще продължи да играе на „Камп Ноу“, но няколко месеца по-късно се случи точно обратното. Срещу колосалните 222 милиона евро, Неймар пое към ПСЖ и се превърна в най-скъпия играч в историята до момента.

Зидан: Неймар и Роналдо биха си паснали добре

В момента ситуацията е подобна, с разликата, че се твърди, че Неймар ще поеме към големия съперник на Барса в Испания – Реал Мадрид.