Звездата на Пари Сен Жермен – Неймар – разказа за зараждането на приятелството му с Лионел Меси от Барселона. В предаването Altas Horas на Globo бразилецът обясни, че всичко е започнало от съвместния им престой в каталунския гранд, като разкри подробности.

Неймар подхрани спекулациите с нова снимка

Двете звезди вече не играят в един тим. От лятото на 2017 година Неймар е част от ПСЖ. Той премина във френския гранд срещу 222 милиона евро. Тази сума го превърна в най-скъпия играч в историята.  

Цялата истина за загадъчното послание на Неймар към Меси

„Видя ме, че почти се бях разплакал на почивката на един двубой. Не бях направил силно първо полувреме. Меси видя, че съм тъжен и поде разговор с мен. Каза ми: „Трябва да бъдеш себе си. Да играеш твоя футбол, не се примирявай“, разкрива Неймар.

„Искаш или не искаш, когато играеш с толкова звезди, се срамуваш. След като разговарях с него, започнах лека-полека да се отпускам и да започвам да показвам качествата си. Всичко се случи, когато се успокоих, така открих щастието и започнах голямо приятелство с Меси“, разказа още Неймар.

Припомняме, че в момента Неймар се възстановява от травма. Той е в родината си, като се очаква скоро да се завърне във френската столица.