Сагата с трансфера на Хари Кейн взима нов курс, след като собственикът на Тотнъм - Джо Люис, е наредил на клубния президент Даниел Леви да продаде нападателя това лято, ако английският национал не подпише още сега нов договор с клуба, твърди The Telegraph.

Контрактът на Кейн изтича след година, като лондончани вече са му предложили ново споразумение, според което той ще получава по 400 000 паунда на седмица. Твърди се обаче, че за момента Кейн няма намерение да преподпише.

Тотнъм вече отхвърли две оферти от Байерн Мюнхен за Кейн, като Леви настоява, че голмайсторът не се продава. Джо Люис обаче не иска по никакъв начин да рискува да загуби голямата звезда на отбора без пари през следващото лято. Това дава още по-голяма увереност на баварците, които подготвят трета оферта.

Лондончани искат поне 100 милиона паунда за Кейн. Според „The Telegraph, ако към края на трансферния прозорец бъдещето на нападателя все още не е решено и цената бъде намалена, то отново Манчестър Юнайтед ще се включи в битката за англичанина.