Наполи е набелязал халфа на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг за зимната си селекция. Това разкри авторитетният трансферен експерт Джанлука Ди Марцио.

На "Диего Марадона" със сигурност ще подсилят състава си през януарския трансферен прозорец. Отборът не се представя на нивото от миналия сезон, а един от проблемите изглежда е именно в халфовата линия. Клубът е пред раздяла с Елиф Елмас и ще трябва да му намерят заместник.

Снимки: Gulliver/GettyImages
88 снимки

Хойберг пък не играе особено много след идването на Анге Постекоглу в Тотнъм и затова все повече се говори, че той ще си тръгне през зимата. От началото на сезона той е взел участие в 18 мача за "шпорите", но само в 4 от тях е бил титуляр.

Датчанинът обаче не е първи избор на Наполи за подсилване на полузащитата. Те предпочитат да вземат Бубакари Сумаре от Лестър, но той може да излезе твърде скъпо и тогава италианският шампион ще пренасочи усилията си към Хойберг.

В Тотнъм обаче може да срещнат конкуренция за подписа на 28-годишния халф. В последните дни той е свързван с интерес от страна на Атлетико Мадрид, Ювентус, Байерн и Фулъм.