Плеймейкърът на Ювентус Миралем Пянич се ядоса на публикациите в последно време, които твърдят, че той е пожелал да бъде продаден. Босненският национал увери феновете на „старата госпожа”, че се чувства щастлив в Торино, а в същото време няма капчица истина в слуховете за Манчестър Сити и Барселона.

По принцип не изглеждаше невъзможно 28-годишният играч да бъде трансфериран в друг тим, като подобна сделка със сигурност щеше да покрие по-голямата част от инвестицията по привличането на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид. В същото време обаче Юве би загубил ключова фигура.

„Наслушах се на неща, които не са верни”, разгневи се Пянич. „Аз съм спокоен. Подготвям се за новия сезон. Това е най-важната ми задача в момента. Това, което направих с Ювентус през последните 2 години, е наистина страхотно. Щастлив съм от играта си тук”, добави той в интервю за ESPN.

„Наистина съм спокоен. Не ме интересува какво се пише за мен, защото чувам и чета доста неща, а голяма част от тях просто не са верни”, завърши Пянич.

Още по темата:

Ариедо Брайда: Пянич няма да идва в Барселона

Манчестър Сити не се вълнува от Пянич

Пянич все пак остава в Ювентус?