Отборът на Манчестър Юнайтед се нуждае от четирима или петима нови играчи, за да рогат да настигнат лидерите във Висшата лига Ливърпул, то свята бившият нападател на „червените дяволи“ Анди Коул. Тимът на Оле Гунар Солскяер е пета в лигата, на 37 точки зад Ливърпул.

Все пак обаче "червените дяволи" започват да показват признаци на подобрение при Солскяер, но легендата на Манчестър Юнайтед смята, че бившият му клуб все още трябва да вземе няколко играчи, за да стопи разликата от Ливърпул и Манчестър Сити.

„Въпросът е за милион долара, каквото и да купим, за да се опитаме да премахнем разликата, Ливърпул и Манчестър Сити ще се опитват да купуват, за да я отворят още повече“, сподели Коул пред „MEN“.

„Това е като Формула 1, след като един отбор започне да затваря пропаста, изглежда, че друг отбор прави нещо, за да я увеличи. Ливърпул ще спечели лигата за първи път от 30 години насам, мислите си: „Как, по дяволите, отне толкова много време “, това е защото разликата продължава да расте. „Какво ще отнеме? С четирима, евентуално петима играча разликата ще започне да се затваря и увереността да расте. "

Коул, който беше част от отбора на Манчестър Юнайтед, спечелил високата през 1998-99 година, добави:

„Мисля, че става въпрос за печеливш манталитет. Винаги сме имали този печеливш манталитет, тренировките са били ожесточени, но приятелството е фантастично, беше невероятно. Всички имахме една и съща цел в края на сезона и това беше да спечелим. След като имате такива неща, това е половината от битката", заяви още Коул.