Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо не се отказва от идеята да привлече в състава си защитника на Интер Милан Шкриниар. Той искаше 26-годишния словак още миналото лято, но тогава двата клуба не успяха да се разберат за цената на играча.

Според трансферния гуру Фабрицио Романо, лондончани ще направят нов опит да вземат бранителя през следващия трансферен прозорец.

„Отново ще спомена Шкриниар, защото Моуриньо много харесва този играч. От Тотнъм го гледаха няколко пъти, одобриха го и вярват, че ще се впише перфектно в отбора. Сега всичко зависи от борда на директорите и от Моуриньо. Проблемът е, че миналия път англичаните предложиха за него 35 милиона евро, докато от Интер искаха 50 милиона. Разминаването не бе чак толкова голямо, но до сделка не се стигна, тъй като от Тотнъм се отказаха. Но тогава Шкриниар не играеше редовно, тъй като Конте имаше Годин и разчиташе на него. Сега словакът е твърд титуляр, така че вече цената му няма да е 50 милиона, а по-скоро 75-80 милиона евро“, смята Романо.