Рома следи крайния защитник на Лестър Сити - Джеймс Джъстин, след като 25-годишният англичанин е впечатлил треньорът Жозе Моуриньо миналия сезон. „Джалоросите“ имат проблеми със своите защитници през този сезон и затова през лятото ще търсят нови играчив тази зона, като Джъстин е едно от имената, които ще се насочат от „Олимпико“, твърди Calciomercato.

Изданието посочва, че „вълците“ вече имат планове за летния трансферен прозорец и дори посредници на клуба са се срещнал с хора от CAA Stellar, агенцията, която представлява Джъстин, а също така играчи като Софиан Амрабат и Рубен Лофтъс-Чийк. По време на тази среща се смята, че името на Джъстин е било обсъдено, след като 25-годишният ляв бек е впечатлил Моуриньо в полуфинала от Лигата на конференциите между двата отбора миналия сезон.

БТА / BTA
53 снимки

Въпреки че беше контузен през по-голямата част от сезона, Рома продължава да следи бранителя, особено, след като елитния статут на Лестър във Висшата лига остава застрашен. В същото време пък се очаква Рома да се раздели с Рик Карсдорп, който не е в добри отношения с Моуриньо, а също така и с Зеки Челик, който не впечатли с изявите си след трансфера си миналото лято

В Рома се надяват да привлекат Джъстин на изгодна цена. Смята се, че Лестър може да се съгласи на сделка от около 20-25 милиона евро.