Жозе Моуриньо за пореден път се дистанцира за пореден път от информациите, че може да загуби полузащитника Пол Погба до края на трансферния прозорец. „Специалния” потвърди за пореден път, че тези слухове не са хубави и е известен факт, че испанският гранд Барселона желае да привлече полузащитника на Манчестър Юнайтед. Каталунците могат да закупят играча до 31-и август, когато приключват входящите трансфери за Испания, докато отборите от Англия могат само да продават своите футболисти, но нямат право да привличат нови.

Съвсем наскоро пък се появиха информации, че френският полузащитник не е доволен на „Олд Трафорд”, а испанските медии твърдят, че „блаугранас” ще опита късна офанзива за привличането на Погба.

„Не мога да се смея на слуховете за Погба, тъй като те не са хубави. Когато хората започнат да вярват в тези новини, то това се нагнетява върху всички в клуба. Колкото и да е спокоен един футболист, то няма как да не му повлияят такива новини на представянето. Афектираните хора са доста, а аз също приспадам в това число, след като погледът ми върху отбора не е в нещата, които трябва, а в други, които са много далечни  от мен”, сподели Моу.