Медицинските прегледи в Милан, на които се подложи по-рано днес звездата на Аталанта Франк Кесие, са открили неназован проблем, който поставя под въпрос цялата сделката между двата клуба.

Нов играч пристигна в Милан, минава прегледи

20-годишният котдивоарец бе едно от откритията в Серия А през сезон 2016/2017 и основна движеща сила зад чудесното представяне на Бергамаските. Кесие, за когото това бе дебют в калчото, изигра 30 двубоя за Аталанта, като завърши с 6 гола и 3 асистенции. Отборът от своя страна завърши на 4-о място със 72 точки и така си осигури участие в Лига Европа.

Днес Кесие се появи в Милано, за да премине през задължителните медицински тестове, които реално се явяват последната пречка пред трансфера. В клиниката обаче лекарите установили неоповестен все още проблем, което наложило още прегледи. Допълнителните изследвания ще продължат днес и по всяка вероятност утре сутрин.

Милан готви топ трансфер от Серия А

На този етап потвърждението за сделката се отлага. Медиите в Италия все пак отбелязват, че е много малко вероятно да се стигне до тотално разваляне на трансфера.