Засилващите се слухове по отношение крилото на Милан  - Сусо накара гранда от „Сан Сиро” да потърси потенциален заместник. По всичко личи, че ако испанският техничар бъде продаден, „росонерите” ще посегнат много сериозно към звездата на Сасуоло - Доменико Берарди.

22-годишният италиански национал изглеждаше едва ли не задължен да последва Еузебио Ди Франческо в Рим, където треньорът застана начело на „вълците”. Собственикът на Сасуоло Джампиеро Скуинци обаче постави цена от 50 милиона евро за нападателя, а Рома не може да плати подобна сума, без да си навлече проблеми с финансовия феърплей на УЕФА.

Китайската революция в Милан започва с милиони и звезди

Милан може да се възползва от колебанията на съперниците си, макар че Берарди не е топ приоритет за момента. „Росонерите” все още се надяват да преподпишат със Сусо, като ще повишат интереса си към Берарди, ако испанецът отхвърли офертата им.

Интересното е, че голмайсторът на Сасуоло е фен на Интер още от дете. Все пак симпатиите към кръвния враг на Милан едва ли ще са от значение, тъй като самият Берарди е заявявал, че те няма да управляват бъдещето му.

Официално: Милан привлече португалски национал

Милан се уреди с още едно ново попълнение

Официално: Милан представи Мусакио

Милан взе халф от Аталанта