Ръководството на Милан вече е провело първи разговори с вратаря на Наполи Хосе Мануел Рейна. Изглежда много вероятно испанският ветеран да премине на „Сан Сиро” през лятото, а това индикира, че почти сигурно ще видим продажба на талантливия Джанлуиджи Донарума.

Донарума вече избрал с кой гранд да смени Милан през лятото

Договорът на 35-годишният Пепе Рейна с Наполи изтича през лятото и изглежда няма да бъда подновен, тъй като стражът има търкания с клубния бос Аурелио Де Лаурентис. В момента нищо не спира бившия ас на Ливърпул да преговаря с други клубове и при желание, той има право да подпише предварителен контракт.

Ако продаде Джиджо, Милан привлича испански ветеран

Според „Гадзета дело спорт” големите босове на Милан изобщо не са уверени, че ще задържат Донарума в редиците си, щом сезонът приключи. Затова те искат да имат готов план за действие. Спортният директор Масимилиано Мирабели е провел първи дискусии с антуража на Рейна, като се счита, че между двете страни вече е налице принципна договорка. Не всичко по условията обаче е изчистено, като скоро едва ли ще има официални новини по случая.