Милан се интересува от защитника на Тотнъм Серж Орие, ако тимът загуби един от десните си бекове това лято, съобщава "Sky iItaly".

Орие ще бъде конкретна цел за „росонерите“, които не успяха да се класират за групите на Шампионска лига догодина, ако клубът се раздели с един измежду Давиде Калабрия или Андреа Конти. Миналият месец Sky Sports излезе с информация, че Монако също се интересува от бранителя, като скаутският департамент в „монегаските“ беше поверен на Пол Мичъл, който преди това работи за „шпорите“.

Орие бе близо до напускане миналото лято и не бе използван редовно от бившия наставник Маурисио Почетино в началото на сезона, но се възроди под ръководството на Жозе Моуриньо. Португалецът разчита на него след напускането на Кийран Трипиър през 2019. Младокът Кайл Уокър-Питърс също се присъедини към Саутхемптън под наем през януари и Тотнъм искат той да бъде част от сделка за привличането на Пиер-Емил Хойберг от „светците“ това лято, като преговорите продължават да текат.

Тотнъм е на пазара и за нов десен краен защитник, докато централният бранител Джафет Танганга, който наскоро подписа нов петгодишен контракт, също показва, че може да бъде опция. 27-годишният Орие, който дойде в северен Лондон от Пари Сен Жермен през 2017, има още две години до края на настоящия си договор.