Отборът на Милан си е харесал играч от Уигън за заместник на напускащия Рикардо Родригес. Според „Sky Sport Italia“ италианците са се спрели на 22-годишния Антъни Робинсън от тима на „латикс“, който играе в Чемпиъншип. Робинсън е национал на САЩ и вече има 7 срещи за янките.

Две условия обаче спират евентуалната сделка засега. Първо, Родригес трябва да бъде продаден, но той вече отказа трансфер в ПСВ Айндховен, защото предпочита офертата на Фенербахче. В момента обаче на турския клуб е забранено да взима нови футболисти, защото не изпълнява условията на Финансовия феърплей.

За тази цел първо той трябва да направи някой изходящ трансфер за по-голяма сума. Чак когато реализира такъв, ще може да вземе Родригес, което от своя страна ще задвижи и идването на Робинсън.

В същото време стана ясно, че Сусо е бил привикан тази вечер в клубния офис на “росонерите”, за да обсъди бъдещето си. Предполага се, че за него е постъпила оферта. Според информациите клубът иска за него около 25 милиона евро, но е по-вероятно в момента да се преговаря за преотстъпване.