Бордът на директорите в Милан вече разглежда на кого може да продаде плеймейкъра Хакан Чалханоглу, а на този етап това почти сигурно значи сделка с турски тим.

„Кориере дело Спорт” е категоричен в информацията си, че 23-годишният играч, който пристигна от Байер Леверкузен това лято (срещу 22 милиона евро плюс бонуси), тотално е разочаровал с изявите си. Макар в 19-те си мача турчинът да се отчете с 2 гола и 6 асистенции – съвсем прилични показатели като за дебютен сезон, шефовете на „росонерите” са очаквали много повече.

Берлускони разкритикува трансферната политика на Милан

В момента 23-годишният играч е вън от сметките на новоназначения треньор Дженаро Гатузо, тъй като получи мускулна травма. Податливостта към контузии е другият фактор, убедил босовете, че Чалханоглу трябва да бъде разкаран по най-бързия начин.

Гатузо ги почна от раз - отмени почивния ден в Милан

Това не би представлявало трудност за Милан, в чийто офиси вече има постъпили оферти от няколко турски отбора, в това число колосите Фенербахче и Галатасарай. Италианците оценяват младока на 24 милиона евро и ако някой ги плати, няма да има никакви спънки от тяхна страна.