Съставът на Шефилд Юнайтед направи доста добър сезон през миналата кампания. Отборът, воден от Крис Уайлдър, дори имаше своите шансове да се бори за европейско участие, но за новак във Висшата лига Юнайтед се представи повече от прилично. През настоящия сезон обаче нещата не вървят, а за това признава и мениджърът на „остриетата“. Според Уайлдър до затварянето на трансферния прозорец, тимът задължително трябва да се подсили и да направи всичко възможно да разполага с повече класа на всяка една позиция.

30 снимки

„Този сезон не започнахме добре и представянето ни няма нищо общо с миналия шампионат. Положителното е, че сме още в началото и имаме достатъчно време за поправка. Трябва да търсим класни играчи, които да привлечем и вече разговарях с шефовете по този въпрос. Имам уверението на ръководството, че  в следващите дни ще си осигурим няколко нови попълнения. Надявам се, че ще подобрим резултатите, защото никой не желае да треперим за оцеляването си. След всичко хубаво, което постигнахме, аз искам да продължим развитието си в правилната посока и да растем като клуб. Трябва да се развиваме, ако искаме след време да гоним по-високи цели“, каза Уайлдър.


 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.