Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе направи шокиращо признание. Френският национал призна, че през следващия сезон със сигурност ще бъде част от отбора, но не гарантира, че ще изпълни всичките 5 оставащи години по договора си.

19-годишният талант даде откровено интервю пред „Льо Паризиен”, в което призна, че се чувства щастлив на „Парк де Пренс”. Новият вундеркинд на френския футбол призна, че единственото черно петно върху кампанията е било отпадането срещу Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига.

Реал Мадрид пръска милионите не за Неймар, а за Мбапе

„Имам договор за още 5 години и се чувствам щастлив”, заяви Мбапе. „ПСЖ ми даде възможността да играя и да се развивам.”

„През следващата година ще бъда тук, но да остана през всичките 5 години от договора? Не зная. Ще видим, все пак е футбол.”

„Всички заедно се трудихме по постигането на нашите цели, така че ако има някакъв неуспех, то той е Шампионската лига. Въпреки това целият ни сезон не може да оценяван само на база представянето ни в Европа.”

Маркиньос: Със сигурност оставам в ПСЖ

„Дори всички да говореха, че сме спечелили всеки един домашен трофей, ние все пак трябваше да  излезем и да го направим.”

„Неймар направи страхотен сезон. Срамота е, че се контузи, защото можеше да вкара много повече голове. Най-вероятно щеше да се съревновава с Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Мохамед Салах.”

„Това беше първата му година, след сериозен трансфер, а той успя да се впише и много бързо намери формата си. Като цяло включването му беше силно позитивно”, добави Мбапе.