Суперзвездата на френския футбол - Килиан Мбапе, обмисля бъдещето си в Пари Сен Жермен и може да поиска да напускане през лятото, твърди „Sport“.

Според информацията, 23-годишният нападател има съмнения относно проекта в Париж и вярва, че ще „се представи по-добре и ще се подобри като част от различен проект“. Мбапе смята, че клубът не е изпълнил обещанията при подновяването на договора му миналото лято и това е достатъчно, за да го накара да поиска да напусне.

95 снимки

Изданието посочва още, че французинът е готов да намали заплатата си, за да премине в друг клуб и се надява ПСЖ да го остави да напусне срещу сума от под 150 милиона евро като жест на добра воля.

Интерес към голмайстора от Световното първенство в Катар има от триото от Висшата лига Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси, докато президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес също остава сериозно заинтересован от Мбапе. 23-годишният нападател бе близо до трансфер именно на „Сантиаго Бернабеу“ през миналото лято, но реши да остане на „Парк де Пренс“ и подписа нов контракт.