Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се интересува само от трансфер в два клуба това лято, ако реши да напусне и това са Реал Мадрид и Ливърпул.

22-годишният нападател реализира хеттрик във вторник вечерта срещу Барселона на „Камп Ноу“ в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига и с изтичането на договора му през 2022 година спекулациите за неговото бъдеще отново излязоха на дневен ред тази седмица.

Вчера „L'Equipe“ съобщи, че макар трансферът в Реал да е „детската мечта“ на Мбапе, собственикът на Ливърпул Джон Хенри е оставил добро впечатление у французина и семейството му, след като са водили двучасов разговор през 2017 година, когато нападателят беше още в Монако.

Катарските собственици на ПСЖ обаче държат Мбапе да остане във френската столица поне до следващото Световно първенство, което ще се проведе през ноември и декември 2022 година в Катар. За да се случи това обаче, ще трябва да бъде договорено удължаване на договора му, без все още да е взето оконочателно решение от играча за дългосрочното си бъдеще.

„Le Parisien“ съобщава, че 22-годишният Мбапе иска да пробва ново предизвикателство, но ПСЖ би искал да получи поне 200 милиона евро, като Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Сити и Ювентус са единствените четири клуба, които могат да си позволят такава сума.