Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все още не се е отказал от мечтата си за трансфер в Реал Мадрид, въпреки в момента води преговори за нов договор с френския шампион.

Според испанския вестник „AS“, нападателят много би искал да се събере със своя сънародник Зинедин Зидан през идното лято или това на 2022 година, когато изтича и настоящият му контракт.

Наскоро шефовете на парижани коментираха, че клубът е започнал преговори за нов договор както с Мбапе, така и с Неймар. Във френския шампион обаче се опасяват, че, ако няма развитие в преговорите в близко бъдеще, то те могат да загубят и двете си големи звезди.

Според информациите, ако ПСЖ се раздели с Мбапе, то те ще го заменят с Лионел Меси, който ще стане свободен агент след края на сезона.

Мбапе вкара 103 гола и и добави 59 асистенции в 140 мача за ПСЖ, откакто се присъедини от Монако през 2017 година. Оттогава той спечели три титли в Лига 1 и два пъти Купата на Франция, като същевременно стигна и до финала на Шампионската лига през миналия сезон.