Въпреки че успя да отбележи само един гол в Лига Европа, Антони Марсиал вероятно ще остане в Севиля и след наема си. Французинът има договор до 2024 г. и получава около 240 000 паунда на седмица като играч на Манчестър Юнайтед, които търсят начин да се отърват от него.

„Червените дяволи“ обаче плащат около 60% от заплатата му по време на наема му в южна Испания. Ръководството на тима от Манчестър се надява французинът да се съгласи да намали наполовина изискванията си и да остане при севилци.

Преди дни спортният директор на Севиля Мончи не изключи възможността Марсиал да подпише именно при силно намалена заплата в Андалусия.

„Трансферът му беше по-евтин, отколкото си мислите, но все пак сделка за него е голям залог, става въпрос за шест или седем милиона“, каза Мончи пред Радио Севиля.

„За съжаление е трудно да се анализира представянето на Марсиал, тъй като беше контузен и сега отново е с травма. Не затварям вратата за негов трансфер, въпреки че има много какво да се обсъди с играча в края на сезона“, заяви бившият директор на Рома.