Клаудио Маркизио е алармирал Пол Погба, че трябва да се завърне в Ювентус, а също така призна, че е предупредил френския халф, че трансферът му в Манчестър Юнайтед е щял да бъде „грешка”. В хода на целия сезон френският халф е в полезрението на „бианконерите” за трансфер, като той със сигурност ще бъде добре приет от всички в Торино.

Погба също така е желан и от наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан, като агентът му Мино Райола е с добри контакти и в двата клуба. Световният шампион с Франция пусна пост в социалните мрежи, с който показа как тренира по време на прекратяването на мачовете поради коронавирус. Той си партнира със съотборника си в Ман Юнайтед – Виктор Линдельоф в затворено помещение, като Погба носеше екипа на Ювентус с номера и името на Блес Матюиди на гърба.

„Казах му, че преминаване в Юнайтед ще бъде грешка. Ако тогава трябваше да сменя клуба, Пол трябваше да избере Испания. Неговото завръщане в Ювентус би било екстремно позитивно”, каза Маркизио пред Tuttosport.

„Пол трябва да се „прероди” и смятам, че любовта, която ще получи в Юве ще направи това. Може да даде много на Юве, а отборът се нуждае от играч като него в средата, тъй като той има невероятни качества”, каза легендарният за „бианконерите” бивш футболист.