Садио Мане говори пред клубния сайт на Ливърпул минути след официализирането по трансфера му посока Байерн Мюнхен. Сенегалецът парафира с германския гранд до 2025-а година, а англичаните ще приберат приблизително 40 милиона евро с бонусите за своя нападател.

„Определено е много странно, когато ми казват, че вече не съм играч на Ливърпул. Бях в този велик клуб шест години и прекарах изключително време, което е незабравимо от първия ден. Наслаждавах се максимално пред изключителните привърженици на отбора. Имаше много спекулации за моето бъдеще, но те никога не са ми влияли на играта. Имахме прекалено важни мачове, за да мисля за други неща“.

Садио Мане

източник: sofascore.com

„Всеки, който напусна Ливърпул с тези привърженици – няма как да не ми липсват. Те са най-добрите в света и аз винаги съм го казвал. Особено пеейки моето име „Мане тича по крилото“. Да играеш на „Анфийлд“ винаги е екстра сила заради привържениците. Ще ми липсвате, но ще ви обичам завинаги. Все още имам къща тук и със сигурност ще се връщам в града. Искам някои ден да го направя и да ги поздравя и да гледам Ливърпул, защото аз съм фен №1 на отбора оттук насетне след привържениците“, каза Мане за сбогом с шесткратния европейски шампион.