Отборът на Милан е много близо до привличането на още един ветеран, който да застане редом до звездата на тима Златан Ибрахимович в атака. В тима на „росонерите“ се очаква да акостира хърватския национал Марио Манджукич. 34-годишният нападател е свободен агент от няколко месеца.

Той вече е приел предложените му лични условия и ще подпише с лидера в Серия А до края на сезона, пишат медиите в Италия. Агентът на Манджукич е имал среща с представители на Милан в сряда, а снощи двете страни са доуточнили всички подробности около договора. Хърватинът дори е преминал част от задължителните медицински прегледи и се очаква да сложи подписа си под контракт, който ще му донесе 2 милиона евро за 6 месеца.

Бившата звезда на Байерн Мюнхен и Ювентус игра за последно в катарския Ал-Духаил. Преди това той прекара 5 години с екипа на Юве. Манджукич е отказал няколко оферти, включително от Астън Вила, Уест Хем, ЦСКА Москва и Фенербахче, защото желанието му е било да облече екипа на Милан.

Междувременно, сигурното ново попълнение на „росонерите“ Суалихо Мейте пристигна в Милано. Французинът ще доиграе сезона като преотстъпен от Торино. На „Сан Сиро“ очакват още и защитникът на Челси Фикайо Томори.