Крилото на Байерн Мюнхен Серж Гнабри е изненадващо име в трансферния списък на двата манчестърски гранда, твърди „Sun“. Информацията сочи, че в Манчестър Сити разглеждат германския национал като заместник на Рахийм Стърлинг, който се очаква да бъде продаден на Челси.

Гнабри за момента отказа нов договор на „Алианц Арена“, въпреки че Байерн иска да го задържи. Наастоящият контракт на бившия играч на Арсенал изтича след 12 месеца. „Sun“ обаче пише, че германските шампиони ще бъдат отворени за продажба, ако не постигнат споразумение с футболиста. Смята се, че „баварците“ ще поискат около 35 милиона паунда, тъй като това е последният им шанс да вземат прилична сума за него.

И Юнайтед, и Сити следят отблизо ситуацията. На „Олд Трафорд“ новият мениджър на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг все още чака първото си ново попълнение, с което да започне възстановяването на тима.

И все пак, ако нападателят на Сити и Англия Стърлинг в крайна сметка бъде продаден на Челси, мениджърът на „гражданите“ Хосех Гуардиола ще реши да привлече негов заместник, особоно, след като Габриел Жезус също напусна „Етихад“ в посока Арсенал.

А способността на бързия Гнабри да играе и по двете крила, както и зад нападателя, го прави перфектната опция, ако в крайна сметка испанският тактик реши наистина да взима нов играч на тази позиция.