Манчестър Юнайтед е един от двата клуба от Висшата лига, които се интересуват футболиста на Наполи Ървинг Лозано. 27-годишният мексикански национал премина в Серия А от ПСВ Айндховен през 2019-а година и оттогава отбеляза 20 гола в 95 мача.

Първоначално той беше свързван с трансфер в Англия още по време на престоя си в Нидерландия. Евертън обмисляше да вземе крилото, когато Карло Анчелоти беше начело на „карамелите“. Двамата работеха заедно именно на стадион „Диего Армандо Марадона“.

Сега „Sun“ пише, че Евертън продължава да проявява интерес към Лозано, въпреки че сега начело е Франк Лампард. Бившият агент на Лозано, Алесандро Монфрекола, твърди, че и „карамелите“, и Юнайтед могат да подпишат с мексиканеца следващото лято.

„Следващия юни Лозано ще напусне, според мен. Въпреки че е щастлив тук, той никога не е крил, че се стреми да играе в топ английски клуб, въпреки че сега вероятно осъзнава, че самият Наполи е топ клуб. Той никога не е крил, че обича Барселона и Реал Мадрид, но освен ако Анчелоти не се влюби отново в него, няма как да стане“, заяви Монфрекола пред „Gonfia la Rete“.

„Мисля, че той може да отиде в Манчестър Юнайтед или Евертън. Това не изключва други английски отбори също да влязат в надпреварата за подписа му. Моята лична прогноза е, че той ще напусне през юни, но в момента е много щастлив тук“, допълни той.