Манчестър Юнайтед ще се насочи към нападателя на Рома Тами Ейбрахам, ако не успее да привлече звездата на Наполи Виктор Осимен. Нападателят на партенопеите е в невероятна форма през сезона, която е в основата на това неаполитанците да са лидер в Серия А, а отдавна е спряган с трансфер на „Олд Трафорд“ през лятото.

Той обаче не е единственият голмайстор от Калчото, когото „червените дяволи“ следят. Бившият таран на Челси - Тами Ейбрахам, възроди кариерата си, след като премина в Рома. Въпреки че не се наслаждава на най-добрия си сезон, той остава важна част от тима на Жозе Моуриньо.

Gulliver/GettyImages
43 снимки

От Caught Offside съобщават, че Ман Юнайтед следи нападателя, докато търси дългосрочни опции в предни позиции. Журналистът на CBS Sports Бен Джейкъбс пише следното:

„За Манчестър Юнайтед интереса към Ейбрахам е искрен. Тен Хаг харесва играча. Но както беше в Челси, има други пред него на опашката за нов нападател на Юнайтед. Знаем, че Манчестър Юнайтед харесва Виктор Осимен от Наполи, както и Челси. Манчестър Юнайтед не определя Ейбрахам като „резервен вариант“ на Осимен, но не е лош начин да го представим по този начин“.

Други информации наскоро гласяха, че Ейбрахам е в радара на Юнайтед, но англичанинът е свързван и с Арсенал. 25-годишният нападател вече доказа, че е способен да бележи във Висшата лига, след като отбеляза 15 попадения в дебютния си сезон под ръководството на Франк Лампард.

След като беше отпратен от Томас Тухел, той адаптира бързо към живота в Италия и вкара 17 гола в Серия А в първия си сезон на „Олмипико“, като клубът спечели и историческата първа титла от Лига на конференциите. През тази кампания той има шест гола в 22 мача в първенството.