Манчестър Юнайтед е решен да направи полузащитника на Пари Сен Жермен Мануел Угарте третото си попълнение през летния трансферен прозорец, пише The Mirror.

„Червените дяволи“ бяха доста продуктивни през изминалата седмица, след като подписаха с нападателя Йошуа Зиркзее от Болоня и защитника на Олимпик Лион Лени Йоро, а сега искат да добавят и халф към тях. Отборът на Ерик тен Хаг вече похарчи около 43 милиона евро за Зиркзее и 68 милиона евро за Йоро, което означава, че не разполагат с голяма сума за Угарте.

ПСЖ привлече уругвайския национал едва миналата година от Спортинг Лисабон за 60 милиона евро и ще искат да възстановят по-голяма част от сумата за 23-годишния Угарте.

Манчестър Юнайтед е отворен за оферти за Виктор Линделоф, Каземиро, Скот Мактоминей и Аарън Уан-Бисака, като на „Олд Трафорд“ ще използват сумата от техните продажби, за да финансират трансфера на Угарте. Уан-Бисака е искан от Уест Хем Юнайтед, докато оферта от малко по-малко от 30 милиона паунда от Фулъм вече беше отхвърлена за Мактоминей.