Манчестър Юнайтед обмисля да започне офанзива за южнокорейската звезда на Наполи - Ким Мин-Дже. 26-годишният защитник премина на „Диего Армандо Марадона“ от Фенербахче едва миналото лято, но вече събира огромен интер към себе си с отличните си изяви на терена.

Сега се твърди, че Юнайтед се е присъединил в битката за централния бранител, който в момента е в Катар на Световно първенство. „Червените дяволи“ обаче са изправени пред сериозна конкуренция с най-малко три други клуба от Висшата лига за подписа на 26-годишния Мин-Дже.

Южнокореецът има 20 мача за лидера в Серия А този сезон, като неговият отбор е допуснал само 12 гола в 15 мача в първенството. Той има договор до 2025-а година с опция за удържаването му с още 24 месеца.

Това не пречи на „Calciomercato“ да пише, че редица клубове вече обмислят да го привлекат, Юнайтед е последният тим, който е свързван със защитника. Останалите споменавани клубове са Тотнъм, Брайтън и Фулъм.

Изданието допълва, че Наполи изобщо обаче нямат интерес да го продават, както него, така и другата си звезда Хвича Кварацхелия, през януари, но ситуацията може са се промени през лятото.