Отборът на Манчестър Юнайтед е много близо до привличането на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, но „червените дяволи“ обмислят да не спират дотук и вече са набелязали една от следващите си цели. Става дума за Едуардо Камавинга от Рен.

Френският дефанзивен халф бе свързван с Реал Мадрид дълго време, но поне към момента от „лос бланкос“ не смятат да правят опит за привличането му. Именно поради тази причина от „Олд Трафорд“ са преценили, че ще могат да се възползват от ситуацията и да привлекат 18-годишния талант, пише „Daily Mail“.

Договорът на младока изтича следващото лято и той вече отказа да преподпише, което е наклонило везните в полза на това от френския клуб да се разделят с него през това лято, за да не го изпуснат без пари догодина. Смята се, че поради тази причина от там също така са склонни да намалят цената на играча. Интерес към играча обаче има и от страна на Арсенал.  

„Червените дяволи“ също така са силно свързвани и с Деклан Райс от Уест Хем, но неговата цена е доста по-висока и затова са се насочили именно към Камавинга.