Отборът на Манчестър Юнайтед вече прави планове за предстоящия летен трансферен прозорец. „Червените дяволи“ почти сигурно ще завърши на втора позиция във Висшата лига, което означава, че догодина ще участва в Шампионската лига. Тимът е и на ½-финал в турнира Лига Европа.  

В опит да подобри още повече отбора за, „Stretty News“ пише, че ръководството на Юнайтед вече е набелязало част от играчите, които ще се опита да вземе през лятото.

Въпреки че преди няколко дни нов договор с клуба подписа Ерик Баи, на „Олд Трафорд“ няма да се откажат от идеята да вземат нов централен защитник. Според информацията, мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер е харесал бранителя на Виляреал Пау Торес, като подходящ партньор за капитана Хари Магуайър в центъра на защитата.

В Испания обаче пишат, че въпреки проявения интерес към Торес, във Виляреал не очакват испанецът да се премести в Англия преди Европейското първенство през това лято.

Нов нападател също е в  списъка на „червените дяволи“, особено ако Единсон Кавани реши да напусне в края на кампанията. „Stretty News“ допълва още, че наскоро от „Олд Трафорд“ са отправили запитване за нападателя на Евертън Доминик Калвърт-Люин.

Смята се обаче, че „карамелите“ няма да разглеждат никакви оферти за английския национал под сумата от 80 милиона паунда.