Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е набелязал трима играчи от своята родина Германия за зимната селекция на тима, съобщават медиите на Острова.

На първо място в списъка е 18-годишният плеймейкър на Байер Леверкузен Флориан Виртц, който впечатлява с изявите си от началото на сезона и има 11 гола в 21 мача. Не е ясно дали „аспирините“ биха били склонни да се разделят с играча в средата на сезона, но „червените дяволи“ да пратят оферта на стойност от около 60 милиона евро през януари.

Вторият играч, който е предизвикал интереса на Рангник е левия флангови футболист Лика Нетц от Борусия Мьонхенгладбах. Той може да се играе еднакво добре като халф и бек. Третият играч, който е наблюдаван в момента е вътрешния полузащитник Ерик Мартел. Дефaнзивният халф на Аустрия Виена е често сравняван с Неманя Матич, а интерес към него проявяват и от РБ Лайпциг.

Четвъртият играч, който е споменат като потенциално попълнение, е Армел Бела-Котчап. 20-годишният централен защитник е играч на Бохум, като бе свързван и с Челси преди време.