Отборът на Манчестър Юнайтед отчаяно иска да подпише с „полузащитник от световна класа“ това лято и „Daily Star“ разкрива набелязаните от „червените дяволи“ потенциални цели.

Информацията гласи, че Ман Юнайтед се интересува от английското дуо Деклан Райс и Калвин Филипс, тъй като двамата впечатлиха по време на Европейското първенство миналото лято. Въпреки това, на „Олд Трафорд“ се притесняват, че ще привличането им ще бъде доста трудно. Уест Хем оценява Райс на 100 милиона паунда, докато Филипс е готов да подпише нов договор с родния си клуба Лийдс Юнайтед.

Поради тази причина „червените дяволи“ ще насочат вниманието си към Юри Тилеманс от Лестър Сити, който иска да направи крачка наред и да премине в тим, който се състезава в Шампионската лига.

Договорът на 24-годишния белгийски национал с „лисиците“ изтича през лятото на 2023 година и Юнайтед знаят, че клубът от Мидландс може да бъде принуден да продаде полузащитника си през лятото, за да не го изпуснат без пари година по-късно. В Манчестър вярват, че сделката може да бъде сключена за около 40 милиона паунда.

Тилеманс, към когото има интерес още от страна на Ювентус, се присъедини към Лестър от Монако през 2019 година и оттогава има 17 гола и 16 асистенции в 104 мача от Висшата лига.