Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу сериозна конкуренция в битката за подписа на крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман следващата година. Както е известно, френският национал има договор с „баварците“ до лятото на 2023 година и преговорите за нов такъв не вървят.

„Mundo Deportivo“ пише, че Байерн е готов да го продаде следващото лято, ако 25-годишният футболист откаже да удължи престоя си на „Алианц Арена“. Това е алармирало тима от „Олд Трафорд“, като новият временен мениджър Ралф Рангник има интерес да доведе Коман в клуба.

Изданието обаче допълва, че испанските грандове Барселона и Реал Мадрид също се интересуват от френския национал.

Новият наставник на „каталунците“ Шави Ернандес има за цел да върне блясъка в отбора и е хвърлил око на талантливия Коман. Междувременно Реал Мадрид иска да подсили своята халфова линия, като „белите“ имат интерес още и към звездата на „червените дяволи“ Пол Погба, който може да премине на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент след края на сезона.

Твърди се, че Байерн е предложил на бившия футболист на Пари Сен Жермен и Ювентус около 13 милиона паунда годишно, за да остане на „Алианц Арена“. Французинът обаче изисква да получава по 17 милиона паунда, за да остане, а Байерн изглежда не желае да отстъпи от поставената сума.