Отборът на Манчестър Юнайтед не преговаря за продажбата на Пол Погба през януари. Бъдещето на халфа е обект на много спекулации, след като договорът му изтича през лятото. 28-годишният полузащитник обаче тепърва ще вземе решение за бъдещето си.

Според италианския експерт по трансфери Фабрицио Романо, Юнайтед все още не е получил нито едно предложение за Погба преди трансферният прозорец да бъде отворен следващия месец.

„Червените дяволи“ представиха последната си оферта за нов договор още през юли, но засега няма конкретен отговор от Погба и неговия агент Мино Райола.

Смята се, че Реал Мадрид и Пари Сен Жермен се интересуват от световния шампион. Той не е играл от загубата с 0:5 от Ливърпул, заради контузия, която получи по време на международната пауза след това.

Ако Погба напусне, то Юнайтед може да го замени със звездата на Барселона Френки де Йонг, както още с Бубакар Камара от Олимпик Марсилия, Деклан Райс от Уест Хем, Калвин Филипс от Лийдс, Джон МакГин от Астън Вила, Амаду Хайдара от РБ Лайпциг, Рубен Невеш от Уулвърхемптън и Флориан Вритц от Байер Леверкузен, които са свързвани с „червените дяволи“.