Отборът на Манчестър Юнайтед се очаква да се подсили с нов централен защитник през лятото. Един от основните варианти за центъра на отбраната е отлично представящия се през този сезон Пау Торес от Виляреал, съобщава „Sun“.

24-годишният играч има силен ляв крак, изнася добре топката, а откупната му клауза е на стойност 52 милиона паунда, допълва изданието. Именно поради тези фактори в Юнайтед обмислят много сериозно именно Торес като основен вариант за нов партньор на капитана Хари Магуайър.

Проблемът пред подобен трансфер обаче ще бъде, че Торес е заявил, че иска да завърши максимално концентрирано сезона с настоящия си тим Виляреал, след което да види дали ще получи повиквателна за Евро 2020 и евентуално едва след шампионата на Европа ще е готов да реши бъдещето си.

Въпреки това информациите гласят, че бранителят е дал принципно съгласие да напусне Ла Лига. Други варианти за нов защитник в Манчестър Юнайтед се смятат, че са Жул Кунде от Севиля, Бен Уайт от Брайтън, Никола Миленкович от Фиорентина и дуото на Реал Мадрид – Серхио Рамос и Рафаел Варан.