Съществува голяма вероятност отборът на Манчестър Юнайтед да се раздели с полузащитника Пол Погба през януари. „ESPN“ съобщава, че в клуба вече очакват оферти за френския национал.

 „Червените дяволи“ изглежда са се примирили, че няма да могат да убедят футболиста да подпише нов договор, като настоящият му такъв изтича през лятото. По тази причина от „Олд Трафорд“ ще предпочетат да го продадат сега и да вземат поне някакви пари за него, вместо да го изпуснат без трансферна сума след края на сезона.

Погба получи вече няколко предложения да преподпише с Манчестър Юнайтед, но отхвърли всяко от тях заради високите си финансови изисквания. Шефовете са се отказали да продължават да го убеждават, а вече ще му търсят купувач. Наскоро подобно мнение изказа и мениджърът Ралф Рангник, който заяви, че няма намерение да увещава Погба да остане в клуба, а футболистът сам трябва да поиска това.

Междувременно няколко клуба следят ситуацията с халфа и вече са имали разговори за привличането му с агента му Мино Райола. Сред тях са Реал Мадрид, Барселона, Ювентус и Пари Сен Жермен.