Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е все по-близо до оставането си при „червените дяволи“, пише италианският трансферен гуру Фабрицио Романо. Погба беше една от звездите на вчерашното голово шоу срещу Лийдс Юнайтед, като предостави четири асистенции за разгромната победа с 5:1 в първия мач и за двата тима от новия сезон във Висшата лига.

В последните месеци обаче се твърдеше, че 28-годишният французин е готов да напусне, за да се присъедини към Пари Сен Жермен. Сега обаче, след като Лионел Меси официално подписа с парижани, трансферът на Погба на „Парк де Пренс“ изглежда, че няма как да се осъществи.

Gulliver/GettyImages
95 снимки

Романо пък твърди, че от Ман Юнайтед никога не се и съмнявали, че той ще остане на „Олд Трафорд“.

„Манчестър Юнайтед винаги е бил уверен, че ще запази Пол Погба това лято. Също преди сделката с Меси и слуховете за ПСЖ, позицията си остава същата: Погба остава. Преговорите продължават от седмици с Мино Райола за удължаването на договора му, но все още няма споразумение. Но Ман Юнайтед ще опита отново“, гласят думите на Романо.

Полузащитникът има контракт само до края на настоящия сезон и, ако не подпише нов, той може да си тръгне като свободен агент през следващото лято.