Майката и агент на полузащитника Адриен Рабио – Вероник, отново стартира контакти с Барселона. Новината раздуха италианските медии, които само преди дни доложиха и за недоволството на французина, че не получава никакъв шанс за изява при „бианконерите”.

На 1 юли тази година 24-годишният футболист премина при „старата госпожа” със свободен трансфер от Пари Сен Жермен, където беше със статут на замразен през втория дял на миналия сезон. Причината бе в изтичащия договор, който юношата на френския тим отказа да поднови именно по причина, че не играе достатъчно.

Рабио започна да мърмори и в Ювентус

Факт е, че Рабио пристигна с лека травма, ала тя беше преодоляна бърза и ето че той все така не успява да намери място в плановете на наставника Маурицио Сари. До този момент той има едва три мача с екипа на Ювентус и това никак не му се нрави.

Това е накарало неговата майка Вероник, която мнозина посочват като немалък виновник за неудачите на своя син, тъй като предявява множество претенции към шефове и треньори, отново да се върне на предишния основен вариант – Барселона. Каталунците далеч преди Ювентус стартираха разговори за привличането на Рабио, ала не успяха да отговорят на значителните му финансови претенции.

Контактите между двете страни отново са подновени, докладваха от „Калчомеркато”, като на този етап това е всичко. Разбира се, сезонът е в много ранен етап и тепърва ще стане ясно как би се развил той за полузащитника. Със сигурност ако статуквото не се промени, то Юве ще се окаже в ситуация подобна на тази, в която изпадна Пари Сен Жермен.ь