Майката на Адриен Рабио – Вероник, която е и агент на футболиста изнудва Барселона за по-голям бонус при подписването на договора от страна на халфа с каталунския клуб, информира „Le Parisien“.

Според информацията, от Барселона първоначално са постигнали споразумение с Рабио и майка му за петгодишен договор и заплата от 10 милиона евро на сезон.

Освен това 23-годишният футболист ще получи и 10 милиона бонус при подписването на своя контракт с Барселона.

Както изглеждаше, че между двете страни на практика всичко е договорено и има устно споразумение, така майката на Рабио – Вероник в последния момент е променила условията и е поискала тя и синът ѝ да получат бонус от 15 милиона евро при подписването с Барселона.

Смята се, че каталунците все пак ще приемат условията на Рабио и майка му, защото искат на всяка цена да си гарантират неговите услуги. Не е изключено обаче да се стигне и до разрив в отношенията между двете страни и преговорите да бъдат прекратени.

Френският футболист вече отхвърли оферта от страна на Тотнъм.

Със сигурност в следващите дни ще има развитие относно бъдещето на Рабио, тъй като не е изключено той да напусне Пари Сен Жермен още през януарския трансферен прозорец.