Ръководството на Тотнъм планира да осъществи зимна офанзива за полузащитника на Барселона Андре Гомеш. Португалецът започва да се чувства все по-отчаян на „Камп Ноу”, така че вариантът да премине при „шпорите” изглежда доста примамлив.

Според вестник „Сън” съществува голяма вероятност сделката да стане факт през януари, когато трансферния пазар отново отваря врати.

Андре Гомеш е ненужен в Барселона

 Барса заложи много на Андре Гомеш, привличайки го след UEFA EURO 2016, на което халфът триумфира с отбора на родната си Португалия. 24-годишният играч така и не отвърна на очакванията и дотук се задоволява с епизодични прояви като резерва.

През лятото Барселона търсеше нов опорен халф, като насочи доста от усилията си по посока на Марко Верати от Пари Сен Жермен. И тук каталунците удариха на камък, поради което се задоволиха с привличането на Паулиньо. Дори бразилецът в момента има по-добри перспективи в сравнение с Гомеш, което дълбоко натъжава ибериеца.

Треньорът на Барса остава критичен към определена група играчи

Тотнъм все по-сериозно обмисля да прати оферта, след като преди началото на сезона безуспешно преследваше Рос Баркли.  Гомеш определено ще бъде по-евтиният вариант, а и не е изключено Маурисио Почетино да го направи отново футболиста, който Гомеш беше във Валенсия.