Защитникът на Лестър Хари Магуайър все още се надява, че настоящият му отбор ще склони да го пусне да си ходи в последните часове на трансферния пазар в Англия, който затваря на 9 август в 19ч.

В последните седмици голям интерес към играча проявява Манчестър Юнайтед. Шампионите от 2016г. обаче вече отхвърлиха две оферти за играча, като според медиите в Англия втората е била на стойност около 60 млн. паунда. 

От "Кинг Пауър" Стейдиън" по всичко изглежда, че не са готови да пуснат бранителя за каквато и да е сума. Самият играч обаче иска да заиграе в по-голям клуб и е склонен да акостира на "Олд Трафорд", информира "Sky Sports".

Фактът, който дава надежда на Магуайър е този, че Лестър е в напреднали преговори с централните защитници Филип Бенкович от Динамо Загреб и Чалаш Съюнджъ от Фрайбург - двамата на обща стойност 35 млн. паунда.

Хари Магуайър се присъедини към тима на "лисиците" през миналото лято от Хъл Сити за 17 млн.паунда с 5-годишен договор. От Лестър очакват, че ще задържат играча с нов договор след страхотното му представяне на Световното първенство с екипа на "Трите лъва".