Футболистът на Тотнъм Лукас Моура призна, че съществува възможност да премине в състава на Севиля. В последните дни се появиха информации за интерес на испанския клуб към бразилеца, който пък е готов да премине на „Рамон Санчес Писхуан“, ако се стигне до реална оферта към него.

„Не знаех за интереса от страна на Севиля. Но това е страхотен клуб, чувал съм добри отзиви и за града, а освен това отборът играе в Ла Лига, а това е първенство, което много харесвам, защото там играят техничен футбол и ще пасне на стила ми. Нека видим какво ще се случи. Имам договор с Тотнъм за още една година. Спокоен съм и живея ден за ден. Концентриран съм върху играта си през този сезон. Ако Тотнъм реши да поднови договора ми, добре, ако пък не, ще седна и ще обмисля всички предложения заедно със семейството си. Но Ла Лига е първенство, което много харесвам“, разкри Моура.

От началото на сезона 30-годишният футболист не влиза в плановете на мениджъра Антонио Конте, който рядко го пуска в игра заради наличието на Хюн-мин Сон, Деян Кулушевски и новото попълнение Ричарлисон. До момента Моура е записал едва 2 мача, в които е престоял едва 12 минути на терена.