Бъдещето на нападателя на Челси - Ромелу Лукаку, продължава да претърпява обрати. След като стана ясно, че Интер се оттегли от преговорите за завръщането му в отбора заради офертата на Ювентус, сега Gazzetta deloo Sport пише, че всъщност белгиецът не е приоритетна цел на „биаконерите“.

От торинския гранд в момента се занимават с други задачи на трансферния пазар като раздялата на ненужните Леонардо Бонучи, Артур Мело, Денис Закария и Уестън МакКени. Лукаку може да бъде привлечен само ако се наложи, като за целта преди това трябва да бъде продаден Душан Влахович. За момента обаче не са постъпвали конкретни предложения за сръбския национал.

Междувременно, самият Лукаку се опитал да се помири с Интер, като се е свързал с клубното ръководство с желанието да бъдат подновени преговорите между двете страни. Оттам обаче веднага отказали на 30-годишния играч, като вместо това се насочили към други нападатели - Алваро Мората от Атлетико Мадрид и Фоларин Балогун от Арсенал.

По този начин белгийският национал се намира в неприятна ситуация, тъй като е нежелан в Челси, а единствената му реалистична опция засега е трансфер в Саудитска Арабия, където обаче играчът отказва да отиде.