Нападателят на Интер Ромелу Лукаку няма никакво намерение да се завръща в бившия си клуб Челси, твърди “Експрес”. 28-годишният футболист изкара 3 сезона на “Стамфорд Бридж” в началото на кариерата си, но така и не успя да се наложи в първия отбор и в крайна сметка бе продаден на Евертън.

В момента в Челси усилено работят по намирането на нов централен нападател. Първата цел е Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд), но в клуба са готови да отправят и оферта за Лукаку, ако преговорите за норвежеца се провалят.

От Интер обаче нямат никакво намерение да се разделят с белгиеца. Нападателят вкара 65 гола в първите си два сезона на “Сан Сиро” и бе в основата на спечелването на Скудетото през миналата кампания. Изпълнителният директор Джузепе Марота вече обяви, че клубът няма да приема оферти за този играч, а и новият треньор Симоне Индзаги настоява Лукаку да остане в клуба.

Така евентуално завръщане на Лукаку на “Стамфорд Бридж” изглежда малко вероятно. Още повече, че и самият играч няма желание за подобен трансфер, а предпочита да продължи да носи екипа на Интер, където се чувства отлично.