Ръководството на Локомотив Москва продължава да работи по привличането на Стеван Йоветич и Милан Бадел. Двамата са желани от новия старши треньор Марко Николич и в момента се водят преговори с клубовете им. Генералният директор Василий Кикнадзе е дал зелена светлина за осъществяването на трансферите.

По информация на "Спорт-Експрес", Лацио иска около 3,5 милиона евро за Бадел. "Железничарите" смятат да му предложат договор за 3 години. Хърватският халф ще доиграе сезона с екипа на Фиорентина и след това най-вероятно ще продължи кариерата си в Русия.

Йоветич има контракт с Монако до 2021 година, но се очаква клубът да го продаде. Неговата цена е между 4 и 4,5 милиона евро. Според информациите черногорецът е дал съгласието си да продължи кариерата си в Локомотив.

Междувременно шефовете на московския клуб обмислят да излязат с оферта за нов договор към Алексей Миранчук. 24-годишният халф е твърдо решен през лятото да премине в тим от Западна Европа, а интерес към него не липсва. Интерес към него има от страна на италианските Фиорентина, Рома и Аталанта.